Saturday, March 5, 2011

Dah bergiat dengan business kecik kecik

Sejak dua mejak ni, blog ni macam dah jarang terupdate. Semakin kurang yang datang menyinggah. Nak menyenguk kengkawan tercinta dan tersayang pun tak berkesempatan. Efa nak kena update selalu baru ada yang menyenguk efa, sian pulak tengok blog ni terabai kan.

Seperti yang efa pernah khabarkan kat sini. Efa tengah membantu akak efa menjual aksesori wanita, ada rantai, cincin dan anting anting. Ye, efa jual. Kepada sesiapa yang berminat boleh pergi ke Lily of the Valley, mana2 yang rasa berkenan di hati, nak buat koleksi sendiri ke, nak bagi gift ke, nak hadiahkan kat efa ke, eh.. tiba2 pulak kan, korang boleh la isi order form kat page tu ye. Kena cepat2 tau, sebab banyak yang dah sold out. Kalau nak restock lagi, lambat lagi kot. Kecuali diatas permintaan yang banyak2 baru lah efa order.



OWL3
Price RM19
rantai burung hantu ni je yang tinggal.


OWL 5 - BRONZE
Price RM 15
Cincin burung hantu color bronze, satu lagi color silver.


OWL 6 - SILVER
Price RM15
Comey kan kalau dah pakai?


GREEN PEACOCK EARRINGS
Price RM15
Suka yang ni, memang comey buat sesiapa yang suka simpan koleksi anting2.

VINTAGE 3
Price RM25
Ada gak koleksi vintage tau, ni salah satu darinya.


FLOWER CHUNKY NECKLACE
Price RM25
Suka tengok yang ni, unik dan ala2 vintage gak.

BLACK SQUARE GEMS NECKLACE
Price RM 29
Elegant sangat kalau pakai yang ni, sesuai untuk pergi dinner or party. Eh, pergi kenduri kahwin pun boleh tau.



Ada sesiapa yang berkenan nak beli tak? Jangan segan segan~ (nada lagu kalau berpacaran....) boleh la korang pergi ke Lily of the Valley page di facebook. Buat masa ni, LOTV tak ada lagi website rasmi ataupun blog lagi, so guna facebook je. Senang nak dapat notification dan nak tanya pun boleh direct komen bawah picture.


** Efa ingin berterima kasih banyak banyak kat Mira yang baik hati telah buat entry untuk Lily of the Valley yang tak seberapa tu kat sini. Lagi best, Mira dah purchase rantai OWL kat LOTV. Terima kasih lagi sekali, kalau sudi beli lah lagiiii..

10 comments:

AmirFX said...

Dah bukak bisness juak ehhh... Dah maju kelak boleh belanja kmk makan d MEkdi... haha..

Dakjaat said...

Gambar memang cantik, tapi kalau si pemakainya tak cantik, agak berat juga di situ.. haha :D

Blog tak update pun takpe... yang penting, bukannya update perkara yang buang minat pengunjung nak baca.

Hi! (^^,) Salam Blogwalking.
DAKJAAT YENN (http://dakjaat.com)
ADMIN BLOGGER'S MALAYSIA (FB)

e F a said...

amir, baruk2 jak nak nolong kakak mek tok. :D

e F a said...

dakjaat, tue la, nak kena belajar byk lagi nak buat entry ni.. ehehhe

shearasol said...

comelnyer wak cincin owl tu...

e F a said...

comey kan... tak sbr tggu benda ni smpi.. ehehhe

Amirrah Zawani said...

hehe!! rantai owl cantikkk...
wajib beli.. rugi tak beli :D

Dakjaat said...

:P mok belajar juak ka hal2 camya? ekeke!

Redbloodsnow said...

cute da jak cincin owl ya eh..hehe.

labulabi said...

mbak elek bah.hehehe.xkan lari gunung dikejar.wakakakak.errr kenak mengenak x komen kmk tok ngan entry kitak tok.hehehe.

duit poket

Related Posts with Thumbnails