Thursday, March 31, 2011

Menghilang di blog sekian lama



WAAAAA, lama gila kot tak update apa2 kat blog, tiba2 jadi pemalas pulak. Harap2 lepas ni tak ada la nak wat macam ni lagi. Huh. Efa akan mengupdate secepat mungkin dan blogwalking semua geng blog sekalian.


Kepada rakan2 blog dan pembaca2 sekalian yang berada di Kuching, Sarawak, dijemput meramaikan lagi SEJIWA SENADA KUCHING UTARA, yang diadakan di Sukmaria esok 31 Mac sampai Ahad 3 April, dari 9 pagi - 10 malam. Efa akan berada di sana jugak, sesiapa ada ternampak efa, say Hye hye tau (ada ke yang nak jumpa efa??)




** efa nie terukkan, dah la hari tue kata nak update pasal holiday, langsung tak mengupdate.. apa nak jadi, efa nak makan ubat semangat berblog balik la lepas ni. Nah, pix atas tu masa holiday ari tu.. :D


4 comments:

AmirFX said...

Kacak gambar ya.. Kat cney ya? Macam kenal jak tempat ya.. haha..

Redbloodsnow said...

kitak pergi ka fa? mun gya mek maok wak eh ekot minie agak chu kat booth unimas ari ahad lak. pat temu dgn ktk..kehkehkeh

Putera Helmei said...

haha.. sama la kita.. kekadang jd mls.. tp kna update juga n blogwalking.. bru up ckit traffic

♥e'in♥ said...

pasnie rajin2 ea update blog..

duit poket

Related Posts with Thumbnails