Tuesday, March 1, 2011

More rewards

**Click image to sign up for churp churp

Well, Helloooo Worlddd~~ (ada gaya Anwar Hadi tak?)

Efa baru2 jugak join Churp Churp ni, so, kepada sesiapa lom join. Sila lah join eh, mana tau leh tambah rewards. Kalau nak join contest pun boleh gak.


Sharing2 la ngan member kita dalam dunia blog ni, Selain tu boleh sharing sekali kat Twitter, dekat Facebook wall, or sharing kat social networks yang lain macam Frienster ke (ada lagi masih guna FS kot), dalam Myspace (efa dah tak aktif lagi kat sini), any forums or mana2 portals.
Lagi nak share kat korang punya YM, Skype, Chat room, nak best lagi email ajeee.


** Nak sign up, click sini

3 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

kmk lom join gik fa..huhuh

Redbloodsnow said...

TILLA
-- JOIN CPT YUNK. RUGI..HEHE

EFA..
BGS TAK JOIN TOK YUNK. NANG BERBALOI². MEK PUN EARNING X LAMAK GIK PAT CASH OUT...ALHAMDULILLAH. TP YA LAH TEK...KENAK RAJIN BERCAMPAIGN. BOK MASYUK EARNINGS

e F a said...

kmk baruk2 juak nak join. dh la kejap jak ooo.. mok salu update salu ngan churp2

duit poket

Related Posts with Thumbnails